3 Tegn på At Det Er Tid Til At Skifte Bremser på Bilen

Betalt indhold

Dine bremser på bilen, er køretøjets vigtigste sikkerhedssystem. Hvis bremserne er defekte, dårligt regulerede og vedligeholdelse mangler, er chancen for ulykker eller unødvendige skræmmer stor. Faktorer, der kan have indflydelse på slid, er kørevane, driftstilstand, køretøjstyper og materialekvalitet.

At kende advarselssignalerne om, at bremserne skal repareres, hjælper til med at sikre din og andres sikkerhed. Støj, ubehag i pedalerne og endda manglende vedligeholdelse er nogle af tegnene på, at bilen har et problem med bremserne. Vi hjælper dig med at forstå, hvad du skal være opmærksom på:

1. Støj ved bremsning

Vær opmærksom, hvis bilens bremser begynder at støje. Problemerne opstår, når bremsekloderserne er slidte og tynde, men de kan også opstå, når klodserne er af ringe kvalitet og for hårde. Ud over at generere støj vil de forkorte bremseskivernes levetid og forårsage for tidligt og ujævn slidtage. I disse tilfælde anbefales det at skifte filter og/eller bremseklodser.

Ofte opstår støj ikke på grund af defekte eller slidte dele, den kan også skyldes ophobning af snavs forårsaget på regnvejrsdage eller krydsning af oversvømmelsespunkter.

2. Ubehag på bremsepedalen

Ubehaget ved aktivering af bremsepedalen, kendt som “hård pedal”, kan relateres til flere faktorer, såsom typen eller kvaliteten af ​​det friktionsmateriale, der bruges i bremseklodserne, eller lækage af bremse servo membranen. Hvis chaufføren imidlertid føler, at “pedalen er lang”, når bilen trækker på bremsen, tager det tid at bremse, kan det betyde at bremsevæsken muligvis lækkes.

Andre faktorer, såsom luft i kredsløbet foringer kan også forårsage dette problem. Udskiftning af de defekte dele af systemet. For at bestille de rigtige og originale bildele til din bilbremse, kan du tjekke: tienda online de autopartes Autodoc.dk.

3. Lys på panelet

Nogle køretøjer har et lys på instrumentbrættet, der lyser, når bremseklodserne er slidt op. Hvis det gør det, er det tid til at udskifte bremseklodser.

Related