Bordlampe med svævende måne

LeviMoon med frit svævende måne er bordlampen til dig, der er på udkig efter en helt speciel gadget! Designet er udviklet af det Hong Kong-baserede firma Coocepts og lanceret på Kickstarter. Månelampen er den første af sin slags og vil derfor med sikkerhed begejstre både gadget- og månefans.

Bordlampe med svævende måne

Månefascination

Designteamet hos Coocepts har altid været fascineret af Månen. De ledte derfor efter en måneinspireret bordlampe, men indså i deres søgen, at mulighederne hverken så realistiske eller særlig flotte ud. I stedet besluttede de at designe deres egen under navnet “LeviMoon”, som er skabt ved hjælp af avanceret 3D-printteknologi. Resultatet er en autentisk mini-replika af Månen med kratere, sprækker og skygger – og ligesom den virkelige måne kan lyset være varmt, køligt, stærkt eller svagt.

For at sikre en realistisk gengivelse af Månens lys, er månen printet med 1440 lag.
En proces, der tager over 24 timer for ét færdigt eksemplar.

Køb din egen LeviMoon

Bordlampe med svævende måne
Bordlampe med svævende måne

Fra trådløst til svævende månelys

Den første udgave af månelampen var en trådløs model, men den helt store designudfordring var at få månen til at svæve. Prototypen blev færdig efter 6 måneders arbejde, og efter en succesfuld Kickstarter-kampagne blev der endda foretaget forbedringer af designet, inden produktionen blev sat i gang. Stærke neodymium magneter er placeret i dockingstationen for at kunne få månen til at svæve. Du kan vælge at rotere månen, mens den svæver, eller bare have den stående stille i luften.

World’s first levitating moon light

Bordlampen LeviMoon leveres med en miniature replika af månen samt en smart dockingstation i valnød, som sørger for at oplade lampen trådløst. Lyset kan dæmpes og har to indstillinger; varmt eller køligt.

Prisen for LeviMoon med 15cm måne inkl. dockingstation er DKK 1.920,-.

Læs mere

Se også: Super cool retro tastatur

SourceHuckberry

Join The Club

Get the best articles, deals from our store, and stories of the month directly in your inbox.

By submitting your email, you agree to our Terms and Privacy Policy and to receive email correspondence from us. Our Privacy Policy can be found at the bottom of this page.
Sara Hansen
Sara Hansenhttps://oldnewsclub.com
Sara Brand Hansen is a car and motorcycle enthusiast by heart. She has a passion for classic designs and authentic retro styling in everything from crafts, furniture, watches, architecture and motorized vehicles. Not racing herself but often cheering at the finish line and always looking for great pictures and the best stories.

Join The Club

Get the best articles, deals from our store, and stories of the month directly in your inbox.

By submitting your email, you agree to our Terms and Privacy Policy and to receive emails from us.