Denver MRD-51: Retro-stereoanlæg der oser af nostalgi

Denver MRD-51: Retro-stereoanlægget der oser af nostalgi

Denver MRD-51 er et musikanlæg i flot retrodesign, med både pladespiller, CD- og kassettebåndafspiller, USB og DAB-radio. Anlægget er af mørkt træ, og det nostalgiske design leder ens tanker hen på 40’ernes radioer og ”gamle dage”. Denver har med stor succes formået at designe et moderne musikcenter i smukt trækabinet med indbyggede højtalere. Moderne teknik er på en yderst elegant måde pakket ind i gammelt design, og det autentiske udseende bevares til trods for alle de moderne features, som musikanlægget tilbyder. Farvenuancerne er holdt i afdæmpede mørke toner med læder og træ, og drejeknapper og trykknapper fuldender det nostalgiske retro-look til perfektion.

Denver MRD-51: Retro-stereoanlægget der oser af nostalgi

Pladespilleren i anlægget kan på afspille 33 LP’er, 45-singler og de mere sjældne 78RPM, og der er således et hav af muligheder for pladeafspilning. Pladespilleren har desuden en keramisk diamantnål, og de indbyggede højtalere er på 2×2,5W RMS og giver altså en udmærket lyd.

LP'erne kan findes frem igen

Stereoanlægget kan foruden blot af afspille dine gamle plader også digitalisere pladerne eller kassettebånd, og du kan ved hjælp af en USB-nøgle lave optagelser direkte fra dine venylplader, CD’er og kassettebånd. Kassettebåndafspilleren er integreret på musikanlæggets sidde, og foran kan du tilkoble en ekstern afspiller som eksempelvis din mobiltelefon.

den klassiske båndafspiller

Denver MRD-51 tilbyder en bred vifte af forskellige funktioner, og produktet er lige noget for enhver nostalgisk musikelsker, der har en stor samling af både vinyler, originale og brændte CD’er samt kassettebånd.

CD-afspiller

Denver har skabt et førsteklasses musikanlæg, og deres talent inden for både elektronik og smukt design kommer tydeligt til udtryk i produktet. Det er virkelig lykkedes for Denver at integrere moderne teknologi og værktøjer i et æstetisk flot stereoanlæg, og de har formået at kombinere ældre og nye afspilningsmuligheder i et overlegent retro-møbel. Musikanlægget er i sin natur yderst alsidig, og det er designet efter den musikelskende forbrugers behov.

Denvers retro stereoanlæg måler 340 x 510 x 215 mm og vejer 8,8 kg og er således nem at integrere i de fleste moderne hjem, og designet af musikafspilleren går godt i spænd med denne håndbyggede arbejdsbænk med vintage appeal.

Denver MRD-51: Retro-stereoanlægget der oser af nostalgi

Elektronik findes i et hav af forskellige afskygninger i danskernes hjem, og med dette musikanlæg kan du nøjes med kun én elektronik til musikafspilning.

Læs mere

Related