Derfor skal du gå fra cigaretter til e-cigaret

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Hvis ikke du ryger helt vildt meget, er der ikke sikkert, at der er den store forskel på prisen mellem almindelig rygning og e-cigaretter på månedlig basis. Men hvis du har et forbrug, hvor du ryger en pakke dagligt eller mere, vil du kunne spare mange penge på at skifte dine cigaretter ud med en e-cigaret. Hvor du plejede at give 30-40 kroner for en pakke cigaretter dagligt, kan du nøjes med at bruge omkring 50 kroner ugentlig på din e-cigaret.

Slip for lugten af røg

Du kender helt sikkert det med, at dit tøj, dit hår, din ånde osv., lugter grimt af røg. Det kan være træls for både dig selv og dine omgivelser. Det kan du undgå ved at vælge en e-cigaret. Når du ryger eller ”damper” e-cigaret, sætter dampen sig ikke på samme måde i alting, som almindelig røg gør. Dampen vil slet ikke lugte, hvad end du vælger en e-væske fra www.numeddamp.dk med melonsmag, tobak eller lakridssmag.

Du udsætter ikke andre for passiv rygning

Når du vælger en e-cigaret, undgår du at udsætte andre mennesker for passiv rygning. Mange mennesker kan ikke lide at sidde i et selskab, hvor der bliver røget, men ved at vælge en e-cigaret bliver det ikke et problem. Det gør også, at du ikke på samme måde behøver forlade et selskab et par gange på en aften, fordi du er ryger.

Det er lettere at gå til

Du har garanteret før stået i en situation, hvor du skulle ud og ryge et sted, men så har du ikke haft en lighter med dig. Med almindelig cigaretter følger både, at du har brug for ild, du skal have et sted at aske og du skal kunne komme af med dit skod. Hvis du har en e-cigaret, kan du bare hive den ind og ud af din lomme eller taske, når du har brug for den.

Der findes mange smage

Hvis du godt kan lide at ryge, men egentlig ikke er specielt vild med hverken lugten eller smagen af almindelig tobak, er det en smart løsning med en e-cigaret. Der findes nemlig utallige smage såsom mentol, lakrids, slik og forskellig frugt.

Du tænker på miljøet

Vælger du en e-cigaret fremfor almindelige cigaretter, vil du også være med til at skåne miljøet. Der bliver smidt millioner af skodder hver dag, hvilket er rigtig skidt for miljøet. Hvis du kvitter smøgerne, behøver du ikke have besvær med at komme af med dit skod, så du bliver fristet til at smide det på jorden.

Besøg numeddamp.dk

Related