Dette skal du huske, når du skal have din bil vurderet

Dette indhold er sponsoreret

Der kan være mange god grunde til, at du gerne vil have lavet en bilvurdering på din bil. Måske vil du gerne vide, hvad den ville kunne give dig, hvis du ville sælge den brugt, eller måske vil du gerne vide, hvad din bil er værd, så du kan indberette det til din forsikring, eller måske vil du blot gerne vide værdien på din bil af en helt tredje grund. Uanset, så er der dog nogle ting, som du bør huske, inden du begynder at få en bilvurdering, og i denne artikel finder du de tre vigtigste.

Gå til en virksomhed, som du stoler på

Når du skal have en god bilvurdering af din bil, så er det vigtigt, at du tager til en virksomhed, hvor du kan stole på, at din bilvurdering er de bedste hænder muligt. Det er denne tillid som kan gøre den helt store forskel for din oplevelse af din bilvurdering, og derfor er det en god ide, at du bruger tid på at finde den virksomhed, som kan give dig de bedste rammer for en god bilvurdering. Når du skal lede efter denne virksomhed, så er det vigtigt, at de kan forklare dig præcist, hvad de bedømmer bilen på, og hvad du kan forvente af processen, og at du får alle informationer omkring din bil efterfølgende, som du har brug for af en bilvurdering. 

Privat eller hos en forhandler?

Når du skal have en bilvurdering, så er det muligt at vælge mellem en forhandler, som kan give dig en bilvurdering, eller gøre det derhjemme privat. Laver du selv din egen vurdering, så kan det være svært at være sikker på, at du har fået alle vigtige parametre med, når det kommer til en bilvurdering, og er du derfor ikke sikker på din bil, og hvad den eventuelt kan være værd, så er det en god ide at få en professionel bilvurdering. 

Ting at huske ved en bilvurdering

Som nævnt er der mange forskellige parametre at kigge på, når det kommer til en bilvurdering. Dette er først og fremmest model og mærke på bilen. Derefter er det, hvor langt bilen allerede har kørt, og om den kører på diesel eller benzin. Dette er vigtige parametre, da det hurtigt kan gøre en stor forskel i en bilvurdering og prisen, som du kan få for din bil efterfølgende, hvis du skulle sælge den. Derudover er det også vigtigt, at du får vurderet, hvornår bilen først blev indregistreret, og hvor gammel den egentlig er. Dette er specielt vigtigt, da det giver en fornemmelse af, hvor lang tid bilen har været kørende. 

Join The Club

Get the best articles, deals from our store, and stories of the month directly in your inbox.

By submitting your email, you agree to our Terms and Privacy Policy and to receive email correspondence from us. Our Privacy Policy can be found at the bottom of this page.
Steen Hansen
Steen Hansenhttps://oldnewsclub.com
Steen Hansen has always been into vintage, retro, architecture, gadgets and especially everything with an engine! With more than 11 years as Art Director on danish car magazines, test driver and continuously been pushing boundaries on the race track himself.

Join The Club

Get the best articles, deals from our store, and stories of the month directly in your inbox.

By submitting your email, you agree to our Terms and Privacy Policy and to receive emails from us.