Flexleasing af importbiler i Danmark

Flexleasing af importbiler i Danmark

Dette indhold er sponsoreret

Står du og drømmer om en lækker bil, som du ellers kun har set i fjernsynet og på udstillinger? Og har du accepteret, at dette ikke bliver en bil, som du kommer til at have stående i indkørslen, så er det en god ide, at du tro om igen. Der er nemlig i 2020 kommet flere muligheder for dig, som gerne vil flexlease en importeret bil, hvilket gør dine muligheden for at køre i drømmebilen langt større, og du behøver ikke betale de samme høje priser, som hvis du skulle lease den almindeligt eller betale for den af egen lomme herhjemme. Du kan allerede nu se forskellige biler, som du kan flexlease – Læs mere. Så kan du komme bag rattet af den bil, som du har i tankerne, nemt og simpelt.

RaunBiler Showcase

Det europæiske marked 

Når du skal finde din kommende luksusbil, så tænker du nok på større udstyrspakker, hvor du blot skal sætte dig ind i bilen, også tænker den for dig. Disse skønne biler findes der mange af på det europæiske marked, og det er her, at de vilde biler, som du går og drømmer om blot venter på at komme til Danmark, hvor du har muligheden for at flexlease dem. Når dit leasingselskab beslutter sig for at importere biler fra det europæiske marked, så kan du være sikker på, at du kan sætte barren lidt højere, end du ellers ville, hvis du blot kiggede på det danske marked. Dog er de fleste biler, som bliver importeret til Danmark til flexleasing, over tre år gamle, da du så har muligheden for kun at skulle betale 0,5 % i registreringsafgift, hvilket er langt under normalen herhjemme i Danmark. 

Du slipper for bekymringerne

Vil du gerne begynde at flexlease din kommende drømmebil, så er det nu, at du skal slå til. Når du vælger at flexlease, så vælger du en løsning, hvor du blot skal læne dig tilbage i sædet og nyde turen. Dit leasingselskab finder den bil, som du gerne vil have stående i indkørslen, og du skal ikke tænke på serviceaftaler og forskellige reparationer efterfølgende. Når du vælger flexleasing af importerede biler, så kan du altid nyde et langt højere niveau af komfort, end du ellers ville kunne, hvis du udelukkende brugte almindelig leasing, eller du købte bilen selv fra egen lomme. Du kan altså allerede i dag få den bil, som du har i tankerne gennem flexleasing af importbiler. 

Læs mere

Related