Fuselage hytte til den ekstreme vildmark

Fuselage Cabin For Extreme Wilderness

Denne Fuselage hytte fra Tree Tents er det perfekte ly til de mest ekstreme omgivelser. Den kan monteres på et stativ eller hænge ned fra træerne, så du kan få fuldt udbytte af beliggenheden i skoven, på en skråning eller i vandkanten. Det her er miljøvenlig ”glamping” på højeste niveau!

Fuselage hytte til den ekstreme vildmark

Konceptet omkring en Fuselage hytte

For at minimere miljøbelastningen både fra produktion og installation, er hytten designet til at være både let og robust. Skallen er lavet af genanvendt aluminium og afspejler omgivelserne, mens strukturen nemt tilpasser sig det naturlige terræn. Opsætning sker nemt og med mindst muligt indgreb i den omkringliggende natur. Du kan både vælge at gøre det selv (måske med lidt hjælp fra en specialist til den ophængte udgave) eller bestille et erfarent installationsteam til at gøre arbejdet for dig.

Fuselage i skovmiljø

Interiøret er designet til at optimere pladsen med flere konvertible møbler. Bordet og bænkene kan nemt omdannes til en dobbeltseng – du skal bare løsne rebene for at sænke bordet og så trække madrasserne sammen.

“Hvis du har en fantastisk udsigt, hvorfor så ikke få det bedste ud af den?”

Hyttens udsigt indefra

Telefonopkaldet der ændrede alt

Grundlægger og direktør for innovation & design, Jason Thawley, kom på ideen til en bæredygtig hytte, da han så en masse efterladt lejrudstyr, der kun var designet til at holde én sæson. Han tog inspiration fra luftfarts- og bilindustrien, og efter tre år var det første design klar og blev offentliggjort på hans hjemmeside. Herefter fik Jason Thawley et meget vigtigt opkald: “I den anden ende var George Clarke – vært på det Britiske tv-program ”Amazing Spaces”. De elskede designet og ville gerne komme ud og filme. Så for rullende kameraer blev Tree Tent konceptet ikke bare en realitet – men også en succes”. Efter episoden af ​​”Amazing Spaces” blev vist på TV, begyndte telefonen at ringe på kontoret, og det blev startskuddet til det, der i dag er Tree Tents.

Hængekøje i første klasses håndværk

Om Tree Tents

Teamet bag Tree Tents arbejder med at kombinere innovative teknikker og traditionelt håndværk. Bæredygtighed er et vigtigt element i produktdesignet helt fra valget omkring miljøvenlige materialer til at mindske miljøpåvirkningen omkring hytterne. Udover Fuselage tilbyder de også det oprindelige træhængte telt samt forskelligt udstyr til din lejr.

Fuselage hytte til den ekstreme vildmark

Prisen for Fuselage fra Tree Tents starter fra ved DKK 228.000 (+ moms og installation). Der er herudover mange forskellige opgraderinger at vælge imellem – fx udvendig træbeklædning, off-grid strøm, solpaneler mv.

Læs mere

Se også: Slotsrenovering på første klasse

Related