Guide Til Iværksætteren

Sponsoreret indhold

Måske har du stakkevis af idéer der bare venter på at få lov til at se dagens lys, og måske du lige netop kan se hele din forretningsidé tage form inde i hoved, og er derfor ved at være mere end klar til at kaste dig ud i livet som iværksætter.

Få styr på dit koncept og spring ud i det

Det er der heldigvis flere og flere der tør at gøre, og det er rigtig godt for at vi kan få det hele i vores samfund til at spille. Har du styr på dit koncept og det hele, så er det klart at du er parat til at blive en vaskeægte iværksætter.

Når du skal starte selvstændigt, skal du først og fremmest overveje hvilken virksomhedsform din virksomhed skal have. For mange vil det give mening at holde det til at være et enkeltmandsvirksomhed. Det kræver ikke nogen startkapital og man kan derfor let kaste sig ud i det alene ved at registrere sin virksomhed på virk.dk og få et CVR-nummer derfra.

Se nærmere på hæftelsesform og beskatning

For nogle vil man dog gerne slippe for den store ulempe der er ved at stifte en enkeltmandsvirksomhed, nemlig den personlige hæftelse. Her vil et anpartsselskab være en løsning for dig.

Hvad er et anpartsselskab tænker du måske? Det er det vi også kalder for et ApS og er en virksomhedsform hvor du bl.a. slipper for at hæfte personligt. Der er dog også krav om at du skal have et større beløb som fra starten som du kan smide som den krævede startkapital.

En anden forskel der er ved at drive et ApS fremfor at have en enkeltmandsvirksomhed er, at du også vil opleve en anden form for lønning til dig selv og nogle helt andre skatteregler kommer i spil. Det lyder måske kompliceret, men når du har valgt hvilken selskabsform du ønsker, så kan du let læse dig klogere på den flere steder online.

Join The Club

Get the best articles, deals from our store, and stories of the month directly in your inbox.

By submitting your email, you agree to our Terms and Privacy Policy and to receive email correspondence from us. Our Privacy Policy can be found at the bottom of this page.
Steen Hansen
Steen Hansenhttps://oldnewsclub.com
Steen Hansen has always been into vintage, retro, architecture, gadgets and especially everything with an engine! With more than 11 years as Art Director on danish car magazines, test driver and continuously been pushing boundaries on the race track himself.

Join The Club

Get the best articles, deals from our store, and stories of the month directly in your inbox.

By submitting your email, you agree to our Terms and Privacy Policy and to receive emails from us.