Hvordan er din bilsituation?

Nelleman leasing

*Sponsoreret indhold

I dag er der mange måder at have en bil på. Om du køber en ny bil, køber brugt bil, leaser eller måske blot lejer bil gennem diverse apps, ja så er du ikke alene. I dag er det de færreste i storbyen, der ønsker sig en stor pengeslugende bil, som aldrig kan parkeres i nærheden af din lejlighed eller andelsbolig. Om du er ung eller gammel, ja så kan beslutningen om at købe bil være en stor beslutning, og flere mennesker end før, vælger i dag at leve uden bil. Mange vælger blot at benytte cykel, eller tog eller måske låne en bil når behovet herfor opstår. En anden mulighed er dog, at du foretager dig det Nellemann Leasing kalder Flexleasing.

Den nye leasing måde

Hvad er flexleasing tænker du måske? Da det er et forholdsvis nyt fænomen, kan vi godt forstå din undren. Flexleasing er en leasingmetode, hvori du får muligheden for at lease en bil med en meget mindre kapitalbinding i forhold til andre leasing metoder. At flexleasing har mindre kapitalbinding skyldes blandt andet, at bilen leases uden registreringsafgift hvilket giver et lavere udbetalingsbeløb samt en meget mindre månedlig ydelse i forhold til den traditionelle leasing metode. Disse biler kan efter endt leasing, nemt sælges videre til andre kunder, netop fordi den ikke har registreringsafgift og derfor kan sælges til en langt større målgruppe.

Flexleasing hos Nellemann Leasing

Hos Nellemann Leasing får du en gennemskuelig flexleasingaftale, til en super pris. Flexleasingaftalerne er altid kreeret af professionelle, således den er tilpasset dig, dine behov og dit budget. Det foregår således at du henter et tilbud på den specifikke bil du ønsker at flexlease. Dernæst fremsender Nellemann Leasing et tilbud på selvsamme bil indenfor et døgn. Hvis du er tilfreds med den fremsendte aftale, så underskriver du leasingaftalen og førstegangsydelsen indbetales hernæst. Slutteligt når disse trin er gennemført, så biler bilen registreret og leveret hjemme hos dig, og du er dermed klar til at nyde din nye bil. Sidder du nu med et ønske om at kigge nærmere på flexleasing og de skønne biler du kan lease, så smut ind på Nellemann Leasings side, og tjek deres information, biler og tilbud ud. Find allerede i dag den bil du ønsker at afprøve, og husk nu, at du ikke er bundet af denne bil de næste ti år, du kan indenfor en overskuelig fremtid flexlease en ny bil og på denne måde afprøve alle de biler du ønsker.

Related