Nyt møder gammelt i København

Kan du skille dig ud i København?

København har meget at byde på, og som andre storbyer er det her, at udvikligen går hurtigst, og du kan spotte de nyeste trends. Samtidig er hovedstaden også din mulighed for at udforske nyt og gammelt – og måske endda skille dig ud fra mængden. I denne artikel kan du finde mere inspiration til at finde din helt personlige stil.

Den Københavnske guide

Storbyens mange butikker, aktiviteter og tilbud giver dig mulighed for at prøve noget nyt eller udforske et kendt område i endnu flere detaljer. Det handler om at gøre det, der føles rigtigt for dig og ikke nødvendigvis følge strømmen. Du kan kigge i denne Københavnske guide for inspiration til hvad der sker lige nu, få tips til restauranter og seværdigheder eller genfinde gamle favoritter. At være turist i sin egen hovedstad er noget, de fleste kan gøre, men alt for få faktisk får planlagt. Hvis du gerne vil slippe for de mest mainstream attraktioner og massevis af udenlandske turister, er det også en god idé at finde andre muligheder end det, som lige er oppe i tiden. Du kan fx tjekke gamle guidebøger, gå på klassiske restauranter og besøge genbrugsbutikker og second hand i stedet for at shoppe på Strøget.

Old News Club har gjort det gamle moderne

Det er en kunst at finde sin helt personlige stil og skille sig ud fra mængden, men et godt tip er at mikse nyt og gammel – eller hvorfor ikke genanvende materialer på en helt ny måde i dit eget design? På den måde kan du også beholde ting med en god historie – og vi sparer en masse ressourcer, hvilket er godt for miljøet. Køberguiden her hos os på Oldnewsclub.com giver dig inspiration til, hvordan du kan skabe din egen stil med tidsløst design. Du kan bl.a. finde møbelklassikere, retro interiør og unikt håndværk – alt sammen til inspiration og med en god historie. På den internationale del af Old News Club finder du også siden Restyled, hvor du helt sikkert kan finde mere design, interiør og arkitektur, som falder netop i din smag.

Related