Retro Classic tastatur i træ fra Azio

This Classic Retro Wooden Keyboard stands out

Retro Classic tastatur i træ er ren nostalgi og en fryd for øjnene! Designet er inspireret af den klassiske skrivemaskine men moderne teknologi sikrer en god skriveoplevelse og fuld kompatibilitet med din Mac eller PC.

Retro Classic tastatur i træ

Retro Classic tastatur i træ

Retro Classic tastaturet fra Azio Corp. i Californien har en rigtig flot finish og taler til enhver kvalitetsbevidst retro-fan. Det flotte udseende er èn ting, men teknologien indeni er også værd at bemærke. Under hver tast findes analoge mekaniske kontakter, som ikke kun giver en god fornemmelse, men også registrerer hvert tastetryk halvvejs nede i trykket. Det gør det muligt at skrive lettere, hurtigere og mere præcist sammenlignet med et standard tastatur.

Køb her

Retro Classic tastatur i træ

Moderne fortolkning af den klassiske skrivemaskine

Tasterne er designet til at se ud som en vintage skrivemaskine – men med et moderne twist og avancerede opgraderinger. Luksuriøse materialer som læder, træ og metal giver dig en førsteklasses skriveoplevelse, og de tekniske komponenter giver dig alle de nyttige funktioner som baggrundsbelysning og USB/Bluetooth-forbindelse til både Mac og PC.

Tastatur knap

Design & funktioner:

  • Runde taster og retro-styling, der er inspireret af den klassiske skrivemaskine
  • Aluminiumsramme med sort forkromning monteret med hex bolte
  • Træplade i ægte valnøddetræ
  • Unikke afstemte mekaniske kontakter
  • LED-baggrundslys i midten af hver tast
  • Kompatibel med både Mac og PC
  • Tilslut via USB eller Bluetooth

trækeyboard

Retro Classic Bluetooth tastaturet fås i tre elegante versioner – Artisan, Elwood og Onyx, alle med en pris på ca. DKK 1.500.

Køb her

Er du til ølbryg? Få styr på kulsyren med denne Growler

Related