Tilbage til pokerens rødder med en omgang 5 Card Draw

Find tilbage til pokerens rødder med en omgang 5 Card Draw

En tyk, bølgende cigarrøg og duften af halvtomme Whisky- og Cognacglas breder sig i det dunkle baglokale. De slidte kort er delt ud, og jetonerne ligger stablet i større og mindre bunker foran deltagerne – pokerspillet er i gang. Man kan næsten se det for sig, og tankerne bringes tilbage til en anden tid med store cigarer og fjerboaer, hvor gangstere, gamblere og hustlere sad på skumle barer og spillede hasardspil. Der er sket meget inden for pokerens verden siden da, og i dag er poker mere populært end nogensinde før. Danmark har ligesom resten af verden taget spillet til sig, og hver dag tager hundredevis af danskere et spil poker. Pokerspillet er i dag rykket fra de skumle, snuskede bar lokaler og ud på nettet, og det bliver mere og mere normalt at tage et spil poker derhjemmefra. Mellem 20.000 og 50.000 danskere spiller online på nettet, og der findes et hav af forskellige steder, hvor du kan tage et spil poker online.

Pokerspillet har en lang historie som et af de mest populære kortspil i verden, og ønsker du at komme tilbage til pokerspillets spæde start og opleve det nostalgiske og sentimentale omkring spillet, bør du tage en omgang 5 Card Draw, der er den oprindelige måde at spille poker på.

Find tilbage til pokerens rødder med en omgang 5 Card Draw

Pokerens rødder

Der findes fem forskellige typer af poker, og selvom de grundlæggende regler er ens, er der alligevel forskel på de fem spil.

I 5 Card Draw får alle spillere fem lukkede kort. Når kortene er givet, får alle mulighed for at bette, og herefter har spillerne mulighed for at bytte et eller flere kort ud med nye ukendte kort. Herefter starter en ny budrunde, og efterfølgende kan man igen udskifte sine kort. Den højeste hånd vinder i sidste ende. Denne form for poker er forholdsvis simpel at give sig i kast med, og tager du en spilaften med vennerne, skal I huske at anskaffe jer et pokersæt, gerne vintage eller i retro stil. Så er der lagt op til en formidabel aften og en tidsrejse tilbage til de gamle dunkle baglokaler med den bølgende cigarrøg og Cognac i glassene eller frisktappet fadøl fra din egen hjemmebar.

Related